Welkom op de website van Stichting Karnaval Udenhout (SKU)!

Klik op een van de buttons in het menu om meer te weten te komen over
SKU in het algemeen of één van onze commissies.

Agenda:


2019

Zaterdag 2 maart tm dinsdag 5 maart.
Carnaval


Uitslag Haozenpotse optocht 2018

Jeugd

Punten

1

Willem Weijtmans en Stefan vd Broek

62

2

Rinske en Einara

60

   

Volwassenen

Punten

1

Frans van Gestel

89

2

Jan Haan

80

3

Connie Slenders

75

   

Groepen

Punten

1

Kekgenot

84

2

CV vur mekoar

74

3

De Smileys

73

   

Praalwagens

Punten

1

CV van wie bende gij er een

90

2

Biezenmortelse moaten

84

 

 

SKU is op zoek naar jou!

 Om onze carnavalsactiviteiten in d'n Haozenpot aan de gang te kunnen houden is SKU afhankelijk van zijn vrijwiligers. Helaas komen we diverse vrijwilligers tekort en wordt het erg moeilijk om de activiteiten nog te organiseren. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die willen helpen bij het organiseren van de diverse activiteiten. Hieronder vind je een lijst met alle huidige vacatures binnen SKU.

Voorzitter SKU:
Geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Je kunt “ad hoc” een beslissing nemen. Geeft sturing aan alle vrijwilligers van SKU en zit alle bestuursvergaderingen voor. Kortom je bent het visite kaartje van SKU. Spreken in het openbaar is een must.

PR :
Als  PR-deskundige beheer je alle sociale media-kanalen voor alle commissies binnen SKU. Je bent verantwoordelijk voor alle voorpublicaties van een evenement en publicaties in de krant. Kortom een afwisselende functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid!

Raadsleden:
Wij zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste mannen / vrouwen  uit d’n Haozenpot die lid willen worden van onze Raad van Elf. Want zonder Raad van Elf is de carnavalstraditie niet compleet.
Je bent: Ouder dan 18 jaar,  Bereid om het verenigingsleven in d’n Haozenpot een warm hart toe te dragen, hebt affiniteit met:  ouderen, gehandicapten, zieken, en om een feestje te bouwen, een echte carnavalsvierder (en ben je dat niet… geen probleem, we leren je het wel!) een gezellige, enthousiaste persoonlijkheid die van teambuilding houdt, Tijdens carnaval 4 dagen beschikbaar om ons te ondersteunen, Een paar avonden per jaar beschikbaar voor onze “uitwedstrijden”
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Hofkapel:
Een gezellige muzikale bende. Die zowel met de repetities als daarbuiten van een feestje houden.
De Hofkapel is op zoek naar mensen die “zwaar koper” kunnen bespelen en iemand voor de grote trom.
De Hofkapel oefent op de donderdagavonden, gaan mee met de raad, zowel op uit als thuiswedstrijden  en begeleiden ons vier dagen tijdens carnaval.

Organisator Kindermèrt:
Heb je affiniteit met kinderen, dan is deze functie iets voor jou.
Tijdens de Unentse Mèrt organiseer jij alles voor de kindermèrt. Je zorgt voor het vertier van de kinderen, bent het aanspreekpunt voor de ouders, zorgt voor het inplannen van de kramen, enz. enz. Deze functie is seizoensgebonden.

PR Unentse Mèrt:
Als  PR-deskundige beheer je alle sociale media-kanalen voor de Unentse Mèrt. Je bent verantwoordelijk voor alle voorpublicaties van dit evenement en publicaties in de krant. Kortom een afwisselende functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid!  Deze functie is seizoensgebonden.

Marktmeesters voor de Unentse Mert (2x):
Een seizoensgebonden functie. Jij bepaalt welke kramen en goederen er op de Unentse Mèrt staan / komen.  Voor deze functie moet je goed kunnen plannen, organiseren en zeer stressbestendig zijn. Jij bepaald i.s.m. de technische commissie waar de kramen staan.


Sponsorcommissie:
Ieder jaar heeft SKU een aanzienlijk bedrag nodig om de Carnaval in Udenhout draaiende te houden. Heb jij ambitie op het commerciële vlak, schroom jij je niet om bedrijven enthousiast te maken en om een traditie zoals carnaval in leven te houden, waarbij deze de portemonnee opentrekt, dan ie dit iets voor jou. Wij hebben de gegevens voor je klaar staan om aan de slag te kunnen, want zonder jou als bemiddelaar tussen de bedrijven en onze lege kas zijn wij nergens.

Keutelverspreiders:
Zo’n 6 weken voor de Carnaval valt bij iedere bewoner in d’n Haozenpot de Keutel op de deurmat.
Heb je op deze zaterdag 20 januari 2018 een paar uur tijd, dan ben je van harte welkom. Wij zijn altijd op zoek naar een paar handen die ons willen ondersteunen. Het kost je niet meer dan hooguit 3 uur en na de verspreiding sluiten we altijd af met een hapje en een drankje. (op kosten van SKU)

Technische Commissie:
De Technische commissie is altijd op zoek naar “handige handjes”. Ben je handig, beschik je over technische ideeën, heb je op velerlei gebied een technisch inzicht, wij komen altijd handjes te kort. Deze commissie is een groot deel van het jaar bezig met: ’t Kupke plekken (carnavalssymbool van SKU), de Prinsenwagen bouwen, podia en decors opbouwen (denk dan aan ’t Prinsenbal, opening Carnaval en ’t Broederfist), de grensborden ophangen, voorbereidingen en opbouwen van de Unentse Mèrt, enz. enz. De huidige commissie bestaat uit 6 heren en 1 dame. Ja,….dames zijn ook altijd welkom. Kortom er is altijd wat te doen.

Juryleden voor de Optocht:

Ben je onafhankelijk, kun je een neutraal oordeel vellen en lijkt het je leuk om de optocht eens van een andere kant te bekijken geef je dan op als jurylid. De nieuwe optochtcommissie is op zoek naar  de volgende leeftijdscategorieën: 20+, 30+, 40+, 50+, enz. enz.

Lijkt een van de bovenstaande functies jou iets: 

neem dan contact op met: Wilma Santing (secretariaat SKU), zij kan je met de juiste mensen in contact brengen. Je kunt Wilma bereiken via info@skudenhout.nl.

Hoeveel dagen nog tot Carnaval?