Welkom op de website van Stichting Karnaval Udenhout (SKU)!

Klik op een van de buttons in het menu om meer te weten te komen over
SKU in het algemeen of één van onze commissies.

Agenda:

2019

Zondag 17 februari
Verkiezing Udenhoutse broeder
Atrium van de Eikelaar


Zaterdag 2 maart tm dinsdag 5 maart.
Carnaval


Nieuw leidersduo d'n Haozenpot bekend.

 

Op zaterdag 1 december werd in 't Plein in Udenhout het jaarlijkse prinsenbal van d'n Haozenpot gehouden. Het was een gezellige avond met muziek van DJ die ene Sjors, zanger Jordy van den Boer en hofkapel Veul Bombarie. De zaal was goed gevuld, mede door het bezoek van diverse hoogheden en carnavalsvierders van verenigingen uit de omtrek. Rond 11 over 11 werd bekend wie prins carnaval van d'n Haozenpot is in het seizoen 2018-2019.

Ton van de Wiel zal d'n Haozenpot voor de derde maal voorgaan als Prins Ton d'n Urste. Daarbij wordt hij ondersteund door Adjudant Hiram Szejnoga, voor wie dit het eerste jaar als adjudant is.

Samen met dit nieuwe duo, de raad van elf, hofkapel en alle overige vrijwilligers zien we dit komende jaar met vertrouwen tegemoet.

Prins Ton en Adjudant Hiram

 

Prinsenbal 2018

SKU is op zoek naar jou!

 Om onze carnavalsactiviteiten in d'n Haozenpot aan de gang te kunnen houden is SKU afhankelijk van zijn vrijwiligers. Helaas komen we diverse vrijwilligers tekort en wordt het erg moeilijk om de activiteiten nog te organiseren. Daarom zijn we dringend op zoek naar mensen die willen helpen bij het organiseren van de diverse activiteiten. Hieronder vind je een lijst met alle huidige vacatures binnen SKU.

 

PR :
Als  PR-deskundige beheer je alle sociale media-kanalen voor alle commissies binnen SKU. Je bent verantwoordelijk voor alle voorpublicaties van een evenement en publicaties in de krant. Kortom een
afwisselende functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid!

Raadsleden:
Wij zijn nog op zoek naar een paar enthousiaste mannen / vrouwen  uit d’n Haozenpot die lid willen worden van onze Raad van Elf. Want zonder Raad van Elf is de carnavalstraditie niet compleet.
Je bent: Ouder dan 18 jaar,  Bereid om het verenigingsleven in d’n Haozenpot een warm hart toe te dragen, hebt affiniteit met:  ouderen, gehandicapten, zieken, en om een feestje te bouwen, een echte carnavalsvierder (en ben je dat niet… geen probleem, we leren je het wel!) een gezellige, enthousiaste persoonlijkheid die van teambuilding houdt, Tijdens carnaval 4 dagen beschikbaar om ons te ondersteunen, Een paar avonden per jaar beschikbaar voor onze “uitwedstrijden”
Dan zijn wij op zoek naar jou!!!

Hofkapel:
Een gezellige muzikale bende. Die zowel met de repetities als daarbuiten van een feestje houden.
De Hofkapel is op zoek naar mensen die “zwaar koper” kunnen bespelen en iemand voor de grote trom.
De Hofkapel oefent op de donderdagavonden, gaan mee met de raad, zowel op uit als thuiswedstrijden  en begeleiden ons vier dagen tijdens carnaval.


Sponsorcommissie:
Ieder jaar heeft SKU een aanzienlijk bedrag nodig om de Carnaval in Udenhout draaiende te houden. Heb jij ambitie op het commerciële vlak, schroom jij je niet om bedrijven enthousiast te maken en om een traditie zoals carnaval in leven te houden, waarbij deze de portemonnee opentrekt, dan ie dit iets voor jou. Wij hebben de gegevens voor je klaar staan om aan de slag te kunnen, want zonder jou als bemiddelaar tussen de bedrijven en onze lege kas zijn wij nergens.

Keutelverspreiders:
Zo’n 6 weken voor de Carnaval valt bij iedere bewoner in d’n Haozenpot de Keutel op de deurmat.
Heb je op deze zaterdag 20 januari 2018 een paar uur tijd, dan ben je van harte welkom. Wij zijn altijd op zoek naar een paar handen die ons willen ondersteunen. Het kost je niet meer dan hooguit 3 uur en na de verspreiding sluiten we altijd af met een hapje en een drankje. (op kosten van SKU)

Technische Commissie:
De Technische commissie is altijd op zoek naar “handige handjes”. Ben je handig, beschik je over technische ideeën, heb je op velerlei gebied een technisch inzicht, wij komen altijd handjes te kort. Deze commissie is een groot deel van het jaar bezig met: ’t Kupke plekken (carnavalssymbool van SKU), de Prinsenwagen bouwen, podia en decors opbouwen (denk dan aan ’t Prinsenbal, opening Carnaval en ’t Broederfist), de grensborden ophangen, voorbereidingen en opbouwen van de Unentse Mèrt, enz. enz. De huidige commissie bestaat uit 6 heren en 1 dame. Ja,….dames zijn ook altijd welkom. Kortom er is altijd wat te doen.

Juryleden voor de Optocht:

Ben je onafhankelijk, kun je een neutraal oordeel vellen en lijkt het je leuk om de optocht eens van een andere kant te bekijken geef je dan op als jurylid. De nieuwe optochtcommissie is op zoek naar  de volgende leeftijdscategorieën: 20+, 30+, 40+, 50+, enz. enz.

Lijkt een van de bovenstaande functies jou iets: 

neem dan contact op met: Wilma Santing (secretariaat SKU), zij kan je met de juiste mensen in contact brengen. Je kunt Wilma bereiken via info@skudenhout.nl.

Hoeveel dagen nog tot Carnaval?