Welkom op de website van Stichting Karnaval Udenhout (SKU)!

Klik op een van de buttons in het menu om meer te weten te komen over
SKU in het algemeen of één van onze commissies.



Ons bereikte het droeve bericht van het overlijden van Jaap Santing.
Jaap was een fervent carnavalsmens die actief was bij SKU en andere carnavalsverenigingen.
Binnen SKU maakte Jaap deel uit van de  Raad van Elf en de prinsenbal commissie. Hij is ook jaren voorzitter geweest van de Unentse Mert. Toen SKU verlegen zat om een voorzitter heeft Jaap ook enkele jaren de functie van interim voorzitter vervult.
Tevens heeft Jaap er voor zorg gedragen dat de burgervader van Tilburg, beschermheer werd van SKU.

Wij wensen zijn naasten veel sterkte toe.

 

Persbericht 14-10-2020

 

D’n Haozenpot 14-10-2020

Geen carnaval in 2021 in d’n Haozenpot

Beste Haozen en Haozinnen,

We leven momenteel in een bijzonder rare tijd. Een tijd waarin ook wij, Stichting Karnaval Udenhout, moeilijke besluiten moeten nemen. Afgelopen weekend hebben wij na lang beraad de knoop doorgehakt om definitief een streep te zetten door het volledige openbare carnaval van 2021 in D’n Haozenpot. Een besluit dat we liever niet zouden nemen, maar door de huidige situatie omtrent het coronavirus in Nederland is dit helaas onvermijdelijk.

Zodra het weer kan en mag gaan we er samen voor om van carnaval 2022 in D’n Haozenpot een prachtig feest te maken! Ons motto voor komend jaar; “We geve d'r ons eige draai aon”, nemen we mee naar 2022.

Wij willen vanaf deze plaats nog onze steun betuigen aan een ieder die getroffen is door het coronavirus. Udenhoutse families, verenigingen, bedrijven, sponsoren, maar in het bijzonder aan alle Horeca-ondernemers in ons dorp. We denken aan jullie. Laten we er met z’n allen voor zorgen dat deze ondernemers overleven, zodat we in 2022 weer volop carnaval mogen vieren in hun mooie kroegen. Want voor het openbare carnaval in D’n Haozenpot is de horeca onmisbaar.

Let de komende tijd goed op jezelf en op elkaar, dan zien we elkaar in goede gezondheid tijdens carnaval 2022 weer.

 

Alaaf,
Stichting Karnaval Udenhout

Hoeveel dagen nog tot Carnaval?