Logo Hofkapel Veul Bombarie Hofkapel Veul Bombarie

 

De Dansmariekes

 

Hallo allemaal,

Wij zijn hofkapel Veul Bombarie. Wij zijn ontstaan vanuit het aanhang van SKU, en tijdens carnaval 2015 zijn wij benaderd door Gerrit, die al lang mee loopt met sku, om samen een hofkapel te gaan beginnen. Na carnaval zijn wij meteen begonnen met muziekstukken door nemen onder muzikale ondersteuning van Eric Potters.

De band bestaat momenteel uit: Trompetten, Saxen en een slagwerksessie. We zijn ondertussen met ontzettend veel plezier weer begonnen met het instuderen van de muziekstukken voor carnaval 2019, wat we gaan doen onder begeleiding van Pieter de Kok.

De gezelligheid en samenhorigheid van de band staat op nummer 1. We hebben als doel om de adjudant en de prins met zijn gevolg op een muzikale deun binnen te brengen, en om daarna het geheel nog een muzikale omlijsting te geven.

Maar we zijn nog altijd opzoek naar versterking!
Dus sla jij graag overal de maat op, en ben je niet vies van een leuk feestje? Maak je met veel plezier muziek, of komt er soms ook een valse noot uit? Dan zijn wij opzoek naar jou! We repeteren elke donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in basisschool de Mussenacker in Udenhout, dus lijkt het je leuk, kom een keertje mee kijken of doen!
Stuur even een mailtje naar hofkapel@skudenhout als je interesse hebt!

Verder willen we alvast iedereen een fijne tijd wensen met de voorbereidingen voor carnaval 2019, en doe dit met Veul Bombarie!