Logo Hofkapel Veul Bombarie Hofkapel Veul Bombarie

 

De Dansmariekes

 

Hallo allemaal,

Mogen wij ons zelf ff voorstellen.  Wij zijn “Hofkapel  VEUL BOMBARIE”.

Wij zijn opgericht op 15 maart 2016 door Gerrit Nijhof. Gerrit liep al enige tijd met de gedachte om een hofkapel op te richten voor de SKU. Tijdens de carnaval van 2015 zijn wij door hem benaderd met dit idee. Wij vonden het een geweldig plan. En daarna kwam het tot een uitnodiging om dit idee te realiseren.

De 1e vergadering was op 15 maart 2016 door Gerrit gepland. We hebben toen de doelstelling van de band besproken en zijn meteen aan de slag gegaan met de muziekstukken.  We zijn hierbij ondersteund door Eric Potters. Eric heeft uiteindelijk enkele muziekstukken aangedragen. Helaas wegens omstandigheden heeft Gerrit ons als voorzitter verlaten.  Wij betreuren dit nog steeds ten zeerste.

We zijn een band die momenteel bestaat uit: Trompetten  -  saxen en een slagwerksessie. We hebben ontzettend veel plezier met het instuderen van de nieuwe muziekstukken voor de carnaval van 2017. De gezelligheid en samenhorigheid van de band staat op nummer 1.  We hebben als doel om de adjudant en de Prins met zijn gevolg op een muzikale deun binnen te brengen. Om daarna nog een kleine muzikale omlijsting te verzorgen. We hopen dat tijdens onze optredens de gehele zaal op zijn kop komt te staan. Wij zeggen dus FEESTEN met deze band.

Wij kunnen natuurlijk nog wel versterking gebruiken. We dachten aan: Bariton  -  Trombone  -  Alt of Tenorsax  -  sousafoon.  Je hoeft geen toptalent te zijn ( zijn wij ook niet) om een van deze instrumenten te spelen (eigen instrument is wenselijk). Je bent dan natuurlijk van harte welkom. We begeleiden je graag in onze muzikale wereld van VEUL BOMBARIE.  We krijgen nog steeds ondersteuning van Eric Potters op muzikaal gebied.

Trompetist Ton heeft heel hard geoefend om met ons mee te kunnen spelen. Tijdens de prinsbekendmaking werd duidelijk dat hij het ook Heeeeeeel leuk vind om prins te worden. Natuurlijk gunnen wij hem dit van harte en zijn plaatsje binnen de band blijft gewoon vrij voor hem.

Ben je benieuwd hoe het klinkt , wij nodigen je graag uit om een keertje te komen luisteren op de donderdagavond van 20.00 tot 22.30 uur.  We zullen je dan met open armen ontvangen. Laat wel ff weten wanneer je wilt komen kijken en luisteren. Ons email adres is:hofkapel@skudenhout.nl

Tot slot willen wij iedereen een fijn Carnaval 2017 toewensen met “VEUL BOMBARIE”