SKU sponsoren is sponsoren met MEERwaarde!

Spandoek Steunhaozen Shoarma & Grillroom StarShoarma & Grillroom Star Shoarma & Grillroom Star Citroen Bertens Slim 82 Aziatische Cuisine Mail de sponsorcommissie Boomrooierij Weijtmans WEM green electrics De Glascentrale Tilburg Stichting Karnaval Udenhout, afgekort tot SKU, is in 1970 opgericht met als voornaamste doel het gezamenlijk vieren van het carnavalsfeest in Udenhout. Maar we doen meer! Naast het organiseren en ondersteunen van verschillende activiteiten die verband houden met carnaval, is SKU ook maatschappelijk actief. Eén van de bekendste activiteiten is en blijft natuurlijk carnaval. Via verschillende commissies met elk een netwerk van vrijwilligers wordt hard gewerkt om van carnaval het grootste feest van het jaar te maken. Maar er is meer nodig dan alleen mankracht!


Vandaar dat er een nieuwe SKU-commissie is opgericht: de Sponsorcommissie. De leden van deze commissie proberen op verschillende manieren sponsoren te verbinden aan SKU. Wist u bijvoorbeeld al dat u sponsor van SKU kunt worden vanaf €100? Er zijn verschillende sponsorpakketten samengesteld: zo zijn er naast de Koperen Steunhaos ook de Bronzen Steunhaos, Zilveren- en Gouwe Steunhaos, terwijl onze grootste sponsoren de titel Platinum Steunhaos verdienen.

Onze Steunhaozen kunnen, afhankelijk van het sponsorpakket, gebruik maken van de verschillende middelen en mogelijkheden voor exposure van onze sponsoren, zoals vermelding op deze website skudenhout.nl, een advertentie in ons carnavalsblad “De Keutel”, het sponsorenbord en niet te vergeten de carnavalswagen. We snappen dat u als ondernemer niet over één nacht ijs gaat, maar net als ondernemen is sponsoren ook een uitdaging die volop mogelijkheden biedt!

Heeft u interesse om sponsor te worden van SKU of wilt u er meer over weten, aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen via het mailadres: sponsor@skudenhout.nl